top of page
Stadsliv
Tös & påg
Skosulor
Kostymer
Kostymer
Kostymer
Kostymer

Ditt Nya Badrum - vilken känsla du än vill skapa i ditt nya badrum så erbjuder Cellier dig badrumsmöbler som passar både stora och små badrum . Du kan välja mellan många olika serier - var och en med sitt speciella formspråk.

Du väljer design efter din egen smak, gemensamt för alla modeller är den höga kvaliteten, de eleganta detaljerna och de praktiska funktionerna. Inom varje serie väljer du de storlekar, material, färger och tillbehör efter din egen önskan och smak.

När du väljer Cellier väljer du det enkla och okomplicerade och samtidigt en lösning som du är helt ensam om – vi hjälper dig att hitta det som passar bäst för dig och ditt badrum så att du får en helt anpassad och exklusiv inredning för dig och er att verkligen njuta av.

Börja och sluta dagen i det badrum där du verkligen trivs. Det viktiga är att dina badrumsmöbler passar just din smak när det gäller design, funktion och kvalitet. Traditionellt raka linjer med mycket förvaringsmöjligheter eller mer vågade former och färger med samma genomtänkta helhet, du väljer själv i vårt stora utbud. Hos Cellier hittar du god kvalité, smart förvaring, snygga designmöbler och attraktiva helhetslösningar.

Kvalitet, känsla - design och funktion kan ses som signum för Cellier och alla våra badrumsmöbler. Här hittar du överskåp, lådfronter, tvättställsskåp, glashyllor, stolar, bord och många andra badrumsmöbler.

Genomtänkta material – det är grunden i alla våra badrumsmöbler. Sen är det upp till dig att välja stil, färg, material, mått och storlek. Du har mycket att välja mellan - hos Cellier hittar du badrumsinspiration för stora lösningar och små detaljer.

Du väljer bland kända kvalitetsmärken som Falper, Mastella, Lineabeta och LineArt. Njut gärna av våra inspirationsfilmer och låt fantasin spela – du kommer att känna vad du önskar dig …

bottom of page